Cosiscoop Urban Sort

Cosiscoop Urban Sort

Super smart og handy gaslanterne Cosiscoop Urban, til haven, altanen, campingturen, stranden eller hvor du vil sprede hygge med levende ild.

Udført i metal, med teak kanter.

mål: H49 B20 D20

Cosiscoop Urban er let at flytte rundt på og passer rigtig mange steder. Udover det, har den en hank og kan derfor også nemt hænges op.

Fås også i hvid – se den her

Cosiscoop skal bruge en 190 gr. gasdåse som du blot skruer op i bunden af lanternen, så er den klar til brug. Du drejer blot på knappen på siden og tænder med en lang lighter.
Brændetid ca. 6 timer.

Teak begynder at miste farven, hvis det placeres udenfor. Hvis du ønsker at beholde den originale teak farve, råder vi dig til at behandle dit teak møbel med teak beskyttelse. Teak er et naturligt produkt og er underlagt løbende ændringer; det kan således udvikle små revner og nogle planker kan deformeres let.

Indeholder: Pyntesten, hank

For yderligere information er du velkommen til at kontakte os på telefon 70261933

Tilgængelig på restordre

1.865,-

- +

Du kan designe din egen gaspejs hos os

Vi samarbejder med – Eldmakaren fra Sverige.
De bygger gaspejse efter ønske og du kan stort set ikke besøge et hotel eller en virksomhed i Stockholm, hvor de ikke har en specieldesignet gaspejs fra Eldmakaren.
Kontakt os hvis du har et ønske om en gaspejs, der er designet til dit sted!

Har du et spørgsmål, så udfyld nedenstående formular og tryk på send
– så kontakter vi dig hurtigst muligt!

Denne formular indsamler navn, telefonnummer, email og din besked så vi kan kontakte dig efterfølgende. Du kan læse om, hvordan vi indsamler og håndterer dine data i vores privatlivspolitik her.