Faglighed og kvalitet i top.
Fra brændeovn til gaspejs
Fin service
Fantastisk service
Fornemt arbejde
100% tilfredse med Gaspejsebutikken.
(+45) 70 44 46 85 lone@gaspejsebutikken.dk

Er du vores nye montør?

Tillidsfuld og engageret pejsemontør søges til Storkøbenhavn og Sjælland

Gaspejsebutikken ApS

 

Kan du se fordelene ved at arbejde i et mindre og succesfuldt firma, der sørger for varme og hygge til en væld af danskere?

Du får et rigtig godt og stabilt job, som du kan have i mange år. Og du får lov til at bruge dine færdigheder på en helt ny måde, når du monterer vores mange forskellige pejse.

 

Bliv en del af Gaspejsebutikken

Vi har Danmarks største udvalg af gaspejse til flaskegas, naturgas og bygas. Selvom vi har 15 år på bagen, emmer her stadig af entreprenørånd. Og vi mangler nu dig til at montere pejse rundt om på Sjælland.

 

Velkommen til Gaspejsebutikken

Du finder os i Smørum, hvor vi både har vores showroom, lager og kontor. Her får du et tæt samarbejde med Mette, som booker din kalender, bestiller varer hjem og sørger for, at du har alt det, du skal bruge, så du koncentrerer dig om det, du er bedst til. Desuden får du et tæt samspil med indehaverne, Lone og Lasse, de står hhv. salg og drift af butikken samt montering af pejsene. Vores kunder tæller både private kunder og erhvervskunder.

 

En hverdag fuld af gas

Vi kan roligt sige, at her er gang i den, og som vores 5. medarbejder skal du nok få hænderne fulde af spændende montageopgaver i denne fuldtidsstilling. Til at begynde med er du med Lasse ude på opgaverne, men så snart du er oplært, får du selv ansvaret. Du er typisk ude på én opgave i løbet af en dag, men vi er fleksible med arbejdstiderne, afhængig af opgaverne. Vi stiller selvfølgelig værktøj og bil til rådighed.

”Det bedste ved det er, at du ser resultat af dit arbejde med det samme. Og vi ved alle sammen, hvor meget varme og hygge en pejs kan sprede”. – Lasse.

 

Har du hænder og hoved skruet rigtigt på?

  • Det er selvfølgelig en fordel, hvis du har erfaring som pejsemontør, men ellers har du hænder og hoved skruet rigtigt på og måske en baggrund som tømrer.
  • Du har kørekort og en god fysik, da pejsene kan være tunge.
  • Du har det fint med højder, da du også monterer skorstenen til aftrækket til pejsen.
  • Du ved, hvad det indebærer at køre i marken, og det er en fordel, hvis du har truckkort, når pejsene skal fra lageret til din bil.
  • Du kan se dig selv i samme stilling i en længere årrække, og du er iderig, så du kan finde de helt rette løsninger ude hos kunderne.

 

 

Præsentabel kollega

”Vi håber, at du har lyst til at gøre det til en god oplevelse for vores kunder, så du altid efterlader et helt færdigt stykke arbejde. Det er det, vi siger: vi udfører ikke opgaverne – vi løser dem. Det er vores mantra, og det håber vi, at du vil arbejde med.” – Lasse.

 

Er du klar til at give den gas?

Send din ansøgning og dit CV allerede i dag til lone@gaspejsebutikken.dk. Tiltrædelse er snarest muligt, men vi venter naturligvis på den rigtige kandidat. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Lone Friis på 3042 0001.

 

Vi glæder os til at høre fra dig