"Faglighed og kvalitet i top"
"Virkelig fin info både før og under opførelse"
"Ros til bĂĄde Lone og Lasse"
"Fantastisk service"
"Fornemt arbejde"
"100% tilfredse med Gaspejsebutikken"
(+45) 70 26 19 33 lone@gaspejsebutikken.dk

Fra kakkelovn til gaspejs

- Nu kan kakkelovnen bruges igen

Svensk kakkelovn bygget om til gaspejs

Denne gamle svenske kakkelovn er pillet ned i Sverige for mange år siden og muret op i Dragør.

Den har drillet vores kunder siden den blev sat op – den brændte ikke korrekt. Derfor stod de med valget, om den skulle pilles ned og mures op pĂĄ ny, med hĂĄbet om, at den sĂĄ kom til at virke eller om den skulle skiftes ud med en traditionel brændeovn, hvilket havde været lidt kedeligt i forhold til denne flotte gamle porcelæns pejs.

Vi besøgte kunden for at se pĂĄ projektet  – hvordan var ovnen opbygget – kunne den skilles ad uden de store skader – hvordan var skorstenen bygget – kunne den bruges til aftrækket – hvor kunne vi trække gas fra, m.v.

Det endte op i et tilbud der lød på ca. kr. 62.000,00.

Vi brød kaklerne ned på forsiden af porcelæns ovnen og tømte den for indmad. Så skulle gaspejsen ind i ovnen uden at støde på de gamle kakler og ødelægge noget. Det foregik med en speciel fremstillet hejs, da gaspejsen vejer ret godt. Så blev det balancerede aftræk lavet med en flex-slange op igennem skorstenen og afsluttet på toppen af skorstenen med en hat. Der blev trukket gas fra kundens køkken bag køkkenskabene frem til pejsen. Gassen blev tilsluttet og pejsen testet.

Så lukkede vi omkring gaspejsen med de gamle kakler, som blev skåret fint til rundt om gaspejsen. Kaklerne i toppen af pejsen blev monteret igen og der blev sat en rist i siden af porcelæns ovnen, for adgang til målestudsen på aftrækket.

Vi er rigtig godt tilfredse med det flotte resultat – ingen kan umiddelbart se at det er en moderne gaspejs i “porcelænssvøb”. Det ser bare ud som “at sĂĄdan har den altid set ud”. Kunden har nu en pejs der er let at tænde op i, den smider ikke røg ud i hele stuen nĂĄr den brænder og sĂĄ giver den en rigtig god varme fra sig nĂĄr den er tændt.

 

Gaspejs med 1 side

Stort udvalg af 1-sidet gaspejse

Find en til dig selv

Hvis du har spørgsmål, så send formularen ind
- og vi vil kontakte dig hurtigst muligt med et svar og eventuel rĂĄdgiving

Denne formular indsamler navn, telefonnummer, email og din besked så vi kan kontakte dig efterfølgende. Du kan læse om, hvordan vi indsamler og håndterer dine data i vores privatlivspolitik her.