"Faglighed og kvalitet i top"
"Virkelig fin info både før og under opførelse"
"Ros til både Lone og Lasse"
"Fantastisk service"
"Fornemt arbejde"
"100% tilfredse med Gaspejsebutikken"
(+45) 70 26 19 33 lone@gaspejsebutikken.dk

Vi har igennem tiden bygget rigtig mange åbne pejse om til lukkede gaspejse.

Det kan lyde meget omstændigt når vi fortæller vores kunder  hvordan det foregår – men det er ikke så slemt som det lyder. Og vi klarer det hele fra start til slut – så læs med her og kontakt os på telefon 7026 1933, hvis du har en åben pejs som du drømmer om at få bygget om.

Når en åben pejs skal ombygges tager vi udgangspunkt i kundens ønsker og herefter i størrelsen på åbningen i den eksisterende pejs. Vi forsøger at finde en gaspejs, der har nogenlunde samme mål som lysningen i den eksisterende pejs – så bibeholder vi på den måde det design pejsen har fået fra start og som i de fleste tilfælde også passer i stilen til huset.

Selvom vi har fundet en gaspejs, der har næsten samme mål som den eksisterende pejs skal vi næsten hver gang banke ned for at få gaspejsen monteret. Vi skal ind og fange skorstenen – her trækker vi en flexslange op igennem, som gaspejsen skal bruge til at smide afbrændte gasser ud igennem. Den eksisterende skorsten bruger gaspejsen til at trække frisk luft ind igennem.
Det kræver lidt plads at få flexslangen monteret og derfor er vi tit nødt til at banke ned for at komme til.

Når gaspejsen er monteret og aftrækket er trukket, lukker vi  af omkring gaspejsen med plade (Skamotec 225).

I nogle tilfælde har vi faktisk flyttet hele pejsen højere op, når vi nu alligevel skulle banke ned, det har gjort at gaspejsen kunne ses fra hele rummet og indretningen blev lidt mere harmonisk.

Herunder kan du se billeder af forskellige pejse vi har bygget om til gaspejse.

Ring  til Lone 7026 1933 hvis du har spørgsmål til projekterne eller vil høre om du kan få bygget din pejs om til gaspejs.

 

 

Hvis du har spørgsmål, så send formularen ind
- og vi vil kontakte dig hurtigst muligt med et svar og eventuel rådgiving

Denne formular indsamler navn, telefonnummer, email og din besked så vi kan kontakte dig efterfølgende. Du kan læse om, hvordan vi indsamler og håndterer dine data i vores privatlivspolitik her.