"Faglighed og kvalitet i top"
"Virkelig fin info både før og under opførelse"
"Ros til både Lone og Lasse"
"Fantastisk service"
"Fornemt arbejde"
"100% tilfredse med Gaspejsebutikken"
(+45) 70 26 19 33 lone@gaspejsebutikken.dk

Brug din bygas til gaspejs

 

Bygas
Vidste du godt at du kan bruge din bygas til at skabe varme og hygge hjemme i stuen? Bygas er nemlig ikke bare til komfuret eller tørretumbleren, det kan også erstatte den gamle brændeovn eller pejs. Ved at skifte din gammeldags brændeovn eller -pejs ud med en gaspejs, får du en mere miljørigtig løsning, men også en løsning som er meget nemmere at holde ved lige, da der ikke længere vil være brug for at fjerne sod og aske, plus at du kan vinke farvel til skorstensfejeren.

Gaspejse er en super smart løsning, da det ikke kræver mere en et klik på en fjernbetjening før der er ild i pejsen. Og når du synes at der er blevet en behagelig temperatur slukker man helt enkelt bare for gaspejsen igen. Du slipper for alt bøvlet med at skulle huske at fylde brænde på, tænde op, holde den igang, og så at der bliver for varmt, da man ikke bare lige kan slukke en brænde-pejs.

Miljørigtig løsning

Bygas er den mere miljørigtige løsning og er hele 30-40 % CO2 neutral. Bygas består af 50 % atmosfærisk luft og 50 % gas (heraf er 40% biogas og resten er naturgas).
Selve bygassen er en mere miljørigtig løsning, og vælger I en gaspejs i stedet for en brændeovn eller -pejs, bliver jeres pejs dermed også mere miljørigtig. Har I en almindelig brændepejs forurener det både miljøet, men også jeres indemiljø med røg, sod og aske. Alt dette kan man slippe for ved at have en anderledes pejseløsning, som f.eks. en gaspejs.

Læs meget mere om bygas, og fordelene her.

Gaspejse til bygas

Men kan man så få en gaspejs til bygas? Svaret er helt simpelt, JA.

Du kan sagtens få en gaspejs som brænder på bygas, og hos Gaspejsebutikken har vi Damarks største udvalg af gaspejse til bygas. Vores udvalg er stort og varieret, så det er næsten garanteret at du kan finde lige en gaspejs som passer til dine behov.

Skriv en kommentar